Weekend

Skillnaden mellan vinnare och förlorare

 

Jag skulle ha gått på en afterwork igår efter jobbet, men efter en lång och jobbig vecka så kände jag bara för att vara för mig själv så jag ställde in. Igår hade jag ingen bra dag alls och jag ville göra någonting för att ”vända på steken”. Så jag drog och tränade i stället. Ibland när man haft en dålig dag kan det vara så skönt. Killen i receptionen sa, ”Det är skillnaden mellan vinnare och förlorare. Förlorare ger upp och vinnare tränar även fast de haft en dålig dag”. Ja, kanske är det så. Just igår behövde jag faktiskt känna mig som en vinnare. 

 

Efter träningen handlade jag lite god mat och åkte hem. Slängde ihop en sallad och duschade medan jag lyssnade på Simon & Garfunkel. Sedan på med pyjamasen. Jag älskar pyjamaser och har så många nu så att jag inte får igen byrålådan, haha. Dessa byxor är från Oysho, en av mina favoritbutiker när det kommer till underkläder och pyjamaser. Vet ni, morgonrocken är typ hundra år gammal. Jag fick den med en beställning från H&M på den tiden ni vet när man handla från katalogen och det hette H&M Rowells. Jag älskar den fortfarande, men hade gärna velat ha en lite tunnare till sommaren. Den här är fin.

 

Batteriet på mobilen dog innan gymmet igår och jag orkade inte ladda den förrän jag skulle lägga mig. Har fortfarande inte slagit på den och har faktiskt ingen lust heller. Igår var jag så himla trött på allt vad heter sms och samtal. Orkar inte vara tillgänglig och är trött på sociala medier. I stället gjorde jag lite hemmaspa och såg filmen Focus. Den var helt okej, och definitivt inte förutsägbar, men lite seg emellanåt.

 

Nu ska jag sätta på lite skön lördagsmusik, vika tvätt och städa lägenheten. Min kompis Sandra kommer hit på fika i eftermiddag så jag får nog fixa så att lägenheten ser någorlunda representabel ut.

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.