Weekend

Coffee and cookies

 

När min mamma flyttade så hittade jag den här fina gröna burken från Harrods. Den är nog ganska gammal och har säkert över 20 år på nacken. Men det gör den ju bara extra speciell. Den passade perfekt till att ha Nespresso-kaplsar i. När jag var och köpte fler av dem så fick jag syn på en låda kakor med Fleur de sel, så de var jag ju tvungen att köpa. Jag älskar allt sött som smakar salt. Tycker ni att jag är galen som köpte en burk med typ 15 småkakor för 65 kronor? Det tycker i alla fall jag. Men jag ursäktar alla sådana här icke-prisvärda köp med klassikern ”jag lägger i alla fall inga dyra pengar på cigaretter”. Funkar extra bra på rökare för de kan liksom inte säga emot. Hursomhelst så var de ganska goda till eftermiddagskaffet, men inte värda de där 65-kronorna. Jag saknar mina franska favoritkakor (förutom macarons då vill säga, haha) från Michel & Augustin. Kan inte någon snäll själ buda över en laddning? Hehe.

 

Mitt fikabesök fick tyvärr ställa in pga migrän, så jag passade på att bara ta det lugnt hemma. Jag har lagat god lunch, rensat i byrålådan, lyssnat på musik, sett en intervju med Adele på YouTube, läst några bloggar och städat toaletten (sjukt glammigt liv). Nu ska jag byta om från myskläderna till någonting som är mer lämpligt att gå ut i. Vädret lockar inte direkt till att lämna lägenheten, men jag kan ju inte sitta här inne och uggla hela dagen.

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.