Health & Fitness,  Weekend

Back to workout

Här kommer ännu fler halvbra mobilbilder ifrån helgen. Rättare sagt är alla tre från idag. De första två är från gymmet, vilket nog inte är speciellt svårt att räkna ut. Den tredje är kvällens middag som fick bli en sallad. Det är kanske inte speciellt svårt att lista ut det heller, men i dagens samhälle är det bäst att vara övertydlig. Annars kan någon bli kränkt.

Nu sitter du där och funderar över hur tusan mitt träningspass gick, eller hur? Du behöver inte undra så länge till. Det gick över förväntan. Jag flög fram på löpbandet och sprang nog minst5 kilometer. Nej det gjorde jag inte. Nu ljuger jag. Jag bestämde mig för att en mjukstart nog var säkrast och trampade framåt i ungefär 10 kilometer i timmen. ”Var det såhär jobbigt sist också?” frågade jag mig själv medan jag pustade och torkade svetten från pannan. Fast jag kämpade på ganska bra och det blev ändå några kilometer konditionsträning som byggdes på med styrketräning. Jag kan redan känna musklerna växa, och värka. Fast jisses vad skönt det var! Jag kände mig så glad, stolt och pigg efteråt. Nu är jag – tro det eller ej – peppad på att komma igång med träningen igen. Med en disclaimer för att det kanske inte varar så länge.

Efter träningen cyklade jag hem för att äta och duscha, sen tog jag och P en promenad till H&M där de hade en megarea. Jag köpte en fin klänning som jag kommer kunna använda några av de tio sommardagarna vi troligtvis kommer kunna njuta av i sommar (skojar bara, kommer nog lämna landet för att sol- och värmesäkra tillvaron). I morgon bitti åker min gäst upp till Stockholm och själv kommer jag ha fullt upp med jobb samt kvällskursen. Nu tänker jag lägga mig och läsa så vi får höras i morgon i stället.

Tjingeling!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.