Weekend

Four stories from the weekend

Jag sitter vid matbordet i ett städat kök med instrumental musik som strömmar ur de osynliga högtalarna på datorn. Musik med sång gör mig okoncentrerad och triggar min okontrollerbara lust att sjunga med i texten. Då kan jag inte skriva. Solen skiner men termometern visar på ”real feel -10” så helst av allt hade jag velat sitta kvar här inne i värmen, invirad i fleecefilten som jag snodde under flygresan med Emirates från Kapstaden till Köpenhamn. Jag tänker att det är okej att göra det för jag kan omöjligt vara den enda som stjäl filtar från flygplan. Eller kuddar. Eller snacks. Eller bestick. Plus att jag annars är en exemplarisk och moralisk medborgare, typ.

Helgen har varit ganska avslappnad och lugn, vilket nog var precis vad jag behövde inför en fullspäckad arbetsvecka. Som en blixt från ovan fick jag dessutom en idé om att gå och träna. Med tanke på hur snabbt jag kan ändra mig från ett plötsligt träningsinfall till att tillbringa dagen i soffan medan jag smaskar på choklad, så är det bäst att jag skyndar mig iväg innan jag kommer på bättre tankar. Nu gäller det bara att leta upp träningskläderna.

Nedan följer fyra foton från mina Instagram Stories igår. Säkert riktigt tråkigt för den som följer mig på Instagram, men för er övriga kan jag tänka mig att det är så roligt att ni nästan kissar på er av spänning.

Fönstershopping och planlöst strosande på stan följdes upp av en kaffe på ett av mina favoritkaféer – Kärleksgatan 3. Ser jag inte lite grann ut som gubben i Despicable Me med den här jackan? Den är så jäkla skön bara.

Brödbakning eftersom att min gäst äter mig ur huset, hehe. Plus en present jag fick från Paris. Några av er kan säkert gissa vad som ligger i lådan?

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.