C'est la vie

Baby it’s cold outside

 

 

Denna bilden på mig tog min kompis Lucie i eftermiddags efter att vi hade varit och ätit brunch på Truls. Sedan gick vi bort till Triangeln där jag tvingade med henne till Stadium för att fixa ett träningskit åt vederbörande. Ni vet, fransyska som typ aldrig tränat i sitt liv. Hon undrade varför man ska ha en sport-BH och sa att hon “kanske hade ett par träningsskor någonstans i förrådet”. Jag bara “ça va pas ça”, och drog med henne bort till skoavdelningen där vi båda två hittade varsitt par nya gympaskor. Det blir ju roligare att börja träna då tänker jag. Om Stina är min spark i baken så ser jag det som mitt mission att vara Lucies spark i baken. Så nästa helg ska hon följa med mig och träna på SATS. Jag har ett gäng kuponger med en gratis träningsvecka så hon ska få en sådan. Hon kommer inte undan. Hehehe.

 

Det är riktigt kallt nu i Malmö. Vi skåningar är ju inte så vana vid minusgrader direkt men det här att solen tittar fram kan man inte klaga på. Mitt cykellås hade frusit fast så jag fick promenera dit vi skulle mötas, men det var faktiskt ganska skönt. Hellre minusgrader och vackert väder än plusgrader och regn. Jag må se ut som en pingvin med min fulla mundering, och dubbla vantar, men jag fryser i alla fall bara om ansiktet.

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *