Out of focus

 

Bilden är från förra veckan, men jag känner mig ungefär så idag. Det mesta är ur fokus. Efter noga övervägande, och även råd från vänner och familj, så bestämde jag mig för att inte gå tillbaka till jobbet idag. Med den svenska sjukvården, som är som den är, så har jag inte fått den hjälp jag hade behövt under min sjukskrivning och jag känner mig inte alls ”fit for fight” ännu. Det var en väldigt jobbig kväll igår, och natt. Jag sov inte så bra och idag känner jag mig helt off. Jag har precis tittat på Finding Neverland och nu ska jag nog klä på mig och gå ut en stund. Jag tänker att en promenad och lite frisk luft kommer göra mig gott, och så ska jag passa på att handla lite mat. Tacksamt nog så visar de en massa bra filmer på TV denna veckan eftersom att det fortfarande är skollov. Jag orkar inte göra så mycket annat än att se på mysiga filmer idag. Jag återkommer när jag mår lite bättre.

 

0 reaktioner på ”Out of focus”

  1. Promenader är alltid bra och vila. Men hua så kallt det är ute! Är själv sjukskriven och känner mig ungefär som på bilden idag jag med. Så trist att inte kunna känna sig på topp, glad, sprallig och full av energi. Men det kommer väl igen så småningom. Så fina bilder från Paris något inlägg ner. Måste få till en resa till våren till denna underbara stad. Så har man något att se fram emot också. Vila på! /Laila

  2. Christine&OtherSweetStories

    Tack så mycket 😊 Ja du får lov att åka dit mot våren när träden har börjat blomma! Och tack för omtanken. Kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen