C'est la vie

You never get too old for Disney movies

 

Färdigrätten från Picard var faktiskt helt okej. Om jag hade orkat så skulle jag ha värmt den i en kastrull i stället för mikron och kryddat lite extra, men det hade jag ingen energi över för att göra. Jag orkade inte ens se klart på Lejonkungen (köpte den på Coop för 79 kronor, hehe). Utan att överdriva så gick jag och la mig klockan halv nio igår kväll. Jag tog en halv sömntablett, pratade en stund i telefon med en vän och när ögonlocken började bli tunga så somnade jag nog strax därefter. Jag vaknade sedan först klockan två på natten och då trodde jag att det var morgon. Lyckades i alla fall somna om igen och vaknade igen tio i nio. Sov alltså över 12 timmar! Det är det längsta jag har sovit på flera år. Jag behövde nog ta igen mig lite. Det var otroligt skönt efter typ två veckors Insomnia Light. Synd bara att det inte var någon skönhetsverkande sömn, för jag vaknade med en riktigt vidrig finne på kinden. Tack för den liksom.

 

Nu har jag ätit frukost och tänkte se klart filmen innan jag tar tag i dagen. Jag älskar Lejonkungen men har bara haft den på VHS tidigare, så jag tyckte att jag lika gärna kunde köpa den på DVD. Kan se den hur många gånger som helst, men jag säger bara stackars den som måste se den med mig. Jag sitter liksom och citerar varannan mening och sjunger med i alla låtar, haha. Jag kan inte hjälpa det. Blir man någonsin för gammal för Disney-filmer?

 

Min vän Sara är i Sverige över julhelgen så vi ska ses om ett par timmar. Det ser jag verkligen fram emot för vi har inte setts sedan jag var i Paris i september. 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *