C'est la vie

The End & The Beginning

 

Jag fick en ganska fin avslutning på 2015 och en något bakfull start på det nya året. Så går det när man inte är försiktig efter en månads väldigt återhållsamt alkoholintag. Det var lite för många olika spritsorter som blandades i min kropp igår. Väldigt mycket, och god, mat också för den delen. Nyårsafton firades med ett dussin vänner och det hela började med middag och sedan dök en massa andra roliga personer upp framåt småtimmarna. Vi dansade, sjöng och skrattade nästan nonstop från klockan åtta på kvällen till fyra på morgonen. Omkring den tiden tog jag en taxi hem. Men roligt hade jag verkligen. 

 

Jag sov inte så bra i natt så jag har med andra ord varit ganska sliten idag. Förutom en kort promenad på eftermiddagen har jag spenderat den mesta tiden av dagen på soffan. Nu ska jag äta min soppa från Picard, sätta på en film och parkera mig i sängen. Ikväll får jag nog gå och lägga mig väldigt tidigt om jag ska vara någorlunda i form i morgon.

 

Och just det, GOTT NYTT ÅR!! Hur firade ni igår och i natt?

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *