C'est la vie

Stocking up

 

Idag var jag, Van, Anna och Linus iväg och handlade mat till nyår. Sedan hjälptes vi åt att förbereda det mesta under eftermiddagen. Efter det var jag tvungen att göra några ärenden på stan och hann även förbi Picard igen så nu har jag en låda macarons i min frys. Och en färdigrätt just in case för nyårsdagen. Det känns inte som en dag då man vill laga mat direkt.

 

När jag kom hem cyklade jag till Willy’s och fyllde kylen. Jag har inte ens haft någonting att äta till frukost sedan helgen. Nya Nespressokapslar har jag också införskaffat. Det är dyrt som satan, men så himla smidigt. Jag hade aldrig orkat brygga kaffe varje dag. Nu måste jag laga lite middag innan min mage börjar protestera. Tyvärr har jag inte skött mig så bra senaste dagarna på grund av sviktande aptit så magkatarren spökar lite. Ikväll kör jag mysig hemmakväll. Jag ska måla naglarna (köpte nytt nagellack idag, hihi), lägga ansiktsmask, se en rolig film och njuta av att inte behöva gå ut mer idag. 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.