C'est la vie

Bä bä svarta lamm

Det verkar som att det i morgon kommer bli den sista vinterdagen för den här säsongen (*peppar peppar tara i trä*). På onsdag ska det bli 11 grader i Malmö. Så snart får vi äntligen hänga undan alla vinterkläder. Hoppas jag! Självklart vet man ju aldrig med april. Det är en lurig månad.

På tal om vinterkläder. Minns du pälsen jag skrev om för ett tag sedan? Du vet den här. Jag skrev ju att mamma hade svarat lite kryptiskt när jag frågade vad det var för typ av päls. När jag var i Spanien så klargjorde pappa för mig vad det verkligen var. Det visar sig att den är gjord av päls från…. håll i er nu… nyfödda lamm 😳 💔

*ber en stilla bön för de små lammen*

De har ju i och för sig varit döda i några årtionden så det finns inte så mycket att göra åt den saken nu. Tur att jag inte är Isabella Löwengrip. Då hade jag säkert mottagit dödshot för det här inlägget. Jag tror i alla fall att pälsjackan får göra plats åt mina lite tunnare vårjackor tills vidare för jag insåg att den hårar av sig som tusan. Inte så fräscht. Oh well, snart är vinterjackor och ullmössor endast ett fragment av en ändlös vinter. Kan vi be en stilla bön för det med?

På tal om att rensa undan så har jag pysslat lite med det i helgen. Jag insåg när jag skulle klä på mig att jag har alldeles för många valmöjligheter. Det fungerar inte för en person som har svårt för att ta beslut. Plus att det ligger hundratals papper i högar som jag aldrig orkar ta tag i. Jag skulle behöva anlita en arkivarie och en bokförare. Det är ett stort projekt men jag tror att jag kommer må så himla mycket bättre utan alla dessa prylar som gör att min lägenhet och mitt liv känns kaos.

Nu ska jag svepa mitt kaffe och klä på mig så att jag kan gå ut i solen. Min morbror är i stan och jag tänkte möta upp honom och mamma.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.