Health & Fitness

Är det inte typiskt?

 

 

Jag är på väg hem från jobbet och planen var att gå till gymmet, men nu börjar min mage redan kurra. Jag är fortfarande i Köpenhamn så det kommer ta ett tag innan jag är framme. Åh, är det inte typiskt? När jag ställt in mig på att träna och så blir jag för hungrig för det. Att träna på helt tom mage är ingen hit. Fan meh. 

 

Jag får äta en tidig middag (nåja, tidig för någon som vant sig vid franska middagstider) och köra ett pass på min yogamatta innan jag går och lägger mig. Nu ska jag roa mig med att förbereda för ett möte på torsdag. Någonting får ju denna pendling vara bra till.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.