Inspiration

Jag är redo för våren

 

 

Jag kom faktiskt iväg till gymmet igår kväll. Jag tryckte i mig en banan för att döva hungern och körde ett lite kortare pass. Det var riktigt välbehövligt. Visst att det är skönare att ligga på sofflocket men man mår ju så bra efteråt. Både fysiskt och psykiskt. 

 

I alla fall fick jag lite självförtroende, tills jag skulle klä på mig i morse. Ingenting kändes bra. Utan att överdriva bytte jag överdel sju gånger. Jag är så trött på vinter och kyla nu. Trött på att bära lager på lager. Trött på att gå runt i samma tråkiga stickade tröjor. Jag ser alla modebloggare och tänker ”var hittar de inspiration att ha på sig någonting annat än jeans och stickad tröja?” Själv är jag totalt oinspirerad till chica outfits på denna tiden på året. 

 

Helst skulle jag vilja gå runt i något liknande som jag bär bilden. Det gör inget om det är lite kyligare så jag får bära min nya kappa. Jag är redo för våren nu!

 

 
0

0 kommentarer

  • Linda

    Jag håller verkligen med fast jag känner mig lite lyckligt lottad för det är inte superkallt här där jag bor så jag kan ha en lite tunnare kofta och slipper dom allra tjockaste trista tröjorna. Förresten! Jättesnygga jeans på bilden 😊

  • Christine&Paris

    Åh så skönt! Det börjar bli lite mildare här nu. Fördelen med att bo i Skåne 😉Och tack så mycket! Det är gamla som gatan, men jag gillar dem massor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.