C'est la vie

Another sunny day

 

 

Jag börjar komma i ordning nu i mitt nya hem. I helgen har jag köpt lite nya inredningsgrejer. Som två av de här fina skålarna. Jag hittade dem på Casa, på rea, och de passar perfekt till flingor eller annat.

 

Igår kväll efter att jag packat upp en massa och fixat middag, började jag titta på Silver Linings Playbook, men orkade till slut inte se klart den. Så jag ska kika på de sista 30 minuterna nu och sedan tänkte jag gå till gymmet. I eftermiddag är det soldyrkande som står på schemat. Det ska bli så varmt som 18 grader idag, tydligen.

 

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.