C'est la vie

Not like any other wedding

 

 

Jag fick en bröllopsinbjudan för ett tag sedan. Ni som följer bloggen sedan länge vet att jag förra året var på flera bröllop här i Frankrike. Det rådde total bröllopsfeber i C’s vänskapskrets. Däremot har jag längtat efter det här bröllopet i augusti eftersom det är en av mina allra närmsta som gifter sig tillsammans med sin kärlek (och någon som dessutom är en riktigt fin person som jag tycker mycket om). Det ska bli så himla roligt att få dela den speciella dagen med dem. 

 

Nu sitter jag hos frisören och väntar på att få håret fixat. De har bara drop-in men eftersom jag blev så nöjd sist jag var här så vill jag inte chansa och gå till en ny frisör. Det känns lite trist att spendera eftermiddagen inomhus, men förhoppningsvis är jag klar i tid för att hinna sitta lite i solen innan det blir kyligt igen. Det ska bli så skönt att få en uppfräschning. Det behöver jag!

 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.