C'est la vie

My view

 

 

Här har ni utsikten från min nya lägenhet. Som ni ser är det blå himmel, och till parisarnas stora lycka lovar de kanonväder idag. Det ska bli så varmt som 17 grader. Med andra ord verkar det som att våren är på väg på riktigt. Nu kommer snart Solli förbi och så ska vi promenera bort till marknaden längst fram där på fotot. Jag kör en lugn helg för att återhämta mig från ett par stressiga veckor. Både kropp och själ är i dålig kondition just nu. Jag ska ta hand om mig i två dagar och hoppas att det får mig att känna mig lite bättre. Det första jag ska göra är att gå ut i solen och njuta av min lediga dag.

 

Hoppas ni får en fin lördag! 

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.