Outfits

Bye bye winter jacket

 

 

Igår var en riktigt skön vårdag. I Sverige skulle vi kalla det en sommardag då det var runt 22 grader på eftermiddagen. Det var underbart att kunna gå ut i öppna skor, utan jacka och känna solens strålar värma ansiktet. Jag tog fram mina skönaste byxor som jag köpte på Benettons rea förra året och dammade av ballerinaskorna. 

 

Idag är det inte riktigt lika varmt, men tillräckligt för att njuta av en lunch utomhus. Så det är vad jag tänkte göra nu. Jag har tyvärr dragit på mig någon kombination av magkatarr och början till förkylning, så det blir en lugn vecka utan några kvällsäventyr. Load and reload, det är mitt motto just nu.

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.