C'est la vie

An intense week

 

Bloggen har fått lida lite denna veckan, men jag är så trött på att skriva från mobilen. Det har ändå varit en ganska händelserik vecka. Jag tar det i tur och ordning. I tisdags flög jag upp till Stockholm med min chef. Vi skulle bara vara där över dagen så det blev ganska intensivt, men intressant. Ett möte blev dock inställt så vi fick vänta i lobbyn på Radisson Hotel på Arlanda i fyra timmar. Det var ju kuuul. Hade inte bossen frusit så mycket så hade vi kunnat stanna inne i stan och gått runt lite, men det var verkligen svinkallt ute. 

 

På onsdagen träffade jag en kompis som var på besök för jobb, och som bodde på Radisson Blu vid Caroli. Vi beställde in room service på rummet och tittade på fotbollsmatchen. Jag blev väldigt kluven till vilket lag jag skulle heja på, haha. Stackars MFF blev totalt krossade av PSG. 

 

Resten av veckan har det varit väldigt mycket jobb och i torsdags kände jag nästan mig som en superwoman. Jag har nog aldrig fått så mycket gjort inom loppet av en arbetsdag, haha. Det är skönt att komma bort från skrivbordet, men en dag out of office gör att arbetsuppgifterna lägger sig på hög. Nästa vecka blir förhoppningsvis lite lugnare. 

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.