Shopping

När jag går i mina gyllene skor

 

På tåget i morse pekade en man, som troligtvis var i 50-års åldern, på mina nya boots från Balmain för H&M och sa ”fräcka skor du har”, samtidigt som han la av ett leende. Tänk vad trevligt med folk som säger sådant i stället för att bara tänka det för sig själva. Vilken trevlig start på dagen att få en helt otippad komplimang från en främling. Inte för att jag på något vis varit med i processen att designa eller producera dessa boots, men jag blev ändå skitglad, skrattade lite och sa ”tack så mycket, vad snällt av dig”.

 

Fast, visst ÄR de coola? Jag har varken köat eller hängt på låset i online-shoppen, utan hade ren tur som sprang på dem på söndagen efter lanseringen. Jag gick in på H&M och då fanns några grejer kvar av kollektionen, bland annat dessa skorna. Jag hade kikat på dem tidigare och när de var så sköna och storleken passade perfekt kunde jag inte låta bli. Det fick bli en födelsedagspresent till mig själv. 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.