Travels

Frequent flyer

 

I morse ringde väckarklockan 04.40. En omänsklig tid att stiga upp enligt min mening. Anledningen är att jag och min chef skulle ta morgonflyget upp till Stockholm. Vi har några möten här nämligen. Han har aldrig varit i den svenska huvudstaden så jag får ju göra mitt bästa för att ge honom ett gott första intryck känner jag. Lite synd bara att det endast är över dagen. Vi flyger tillbaka till Köpenhamn redan ikväll. Det känns som att jag snart får lov att boka in en helg i Stockholm för att få lite kvalitetstid med mina vänner här. 

 

Lite kul att ta flyget till jobbet för övrigt. Även om jag rest mycket de senaste åren så har jag aldrig flugit någonstans bara över dagen. Jag känner mig verkligen som en frequent flyer just nu. Fyra flygresor på mindre än en vecka. Fast jag älskar ju det, så det besvärar mig inte det minsta. Däremot kan jag säga att jag inte hade orkat pendla varje dag, som säkert många affärsmän gör. Resan till och från flygplatsen, genom security check två gånger per dag, bära på väskor och dator, den torra flygplansluften, jobbiga resenärer.. Bara tanken gör mig utmattad.

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.