C'est la vie

A few months ago

IMG_5658IMG_5659IMG_5697

IMG_5705

Igår spenderade jag eftermiddagen i sällskap av dessa två filurer. För er som läser bloggen just av anledningen att den INTE är bombaderad med bebisbilder så ber jag om ursäkt för alla dessa bebisbilder. Dessa foton är egentligen från i augusti, men så kom jag på att jag hade dem i ett utkast. Här var hon fortfarande så liten men nu börjar hon bli så stor. Just igår gick hon runt i sin lilla gåstol likt en kräfta på speed. Ni som följer på Instagram såg kanske videon jag la upp när hon desperat försöker nå en fjärrkontroll. Det går inte att låta bli att skratta åt en så göllig och rolig unge.

1. En stycken kusin och så en liten söt lillfis med uppspärrade ögon 2. Fromage (Comté – som är min favorit, Tomme de Basque och en tråkig och inte tillräckligt mogen Brie) och importerad fikonmarmelad 3. Hon tog några bilder på mig som jag skulle använda till mitt CV. Efter ett tag orkade vi inte vara seriösa längre… 4. En stycken gullig katt som varit med sedan jag och kusinen var kaxiga småskitar. Om jag inte hade rest så ofta så hade jag skaffat en kattunge när jag flyttade hem för två år sedan. De är så himla gosiga <3

//I spent the afternoon yesterday at my cousin’s place and since I’m a professional babysitter, I took the opportunity to pass on my wisdom and awesomeness to little baby Ines. These pictures are a few months old, but since I didn’t take any pictures yesterday (besides the videon in Instagram that you might have seen), I’m giving you four pictures from a few Saturday’s ago:

1. My cousin and her adorable daughter who is closing in on her 6 month birthday 2. French cheese – biens sûr – and imported fig marmalade 3. A photo session to snap some profile pictures. Then we got a little bit carried away… 4. This cat has been around since a long time now but he is still as cuddly and nice as he’s always been. If I didn’t love to travel as much, I would have gotten a little kitten when I moved back from Paris two years ago. I love cats!

 

0

0 kommentarer

  • Emelie

    Comté är en av mina favoriter också..! I så fall borde du verkligen gilla Estivaz – det är lite likt comté, men aningen starkare och lite mer pang i smaken. (och dyrare, givetvis).. Men så god!

  • Sandra

    Asså ostbrickan! Dreglar! Och KATTEN <3<3<3 Det här med att äga katt ställer verkligen till det med resandet, mycket smart att du tänkte på det!

  • Tina

    Ha, ha, en och annan bebisbild står vi ut med 😊 Dessutom var hon ju väldigt söt. Annars tillhör jag just den kategorin som gillar bloggar utan bebisbilder (antagligen för att jag själv valt att inte skaffa barn). Och ost är ju bland det bästa som finns!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.