C'est la vie

1,5 days left until the weekend, but who’s counting?

 

 

Snart är helgen här igen. Mina planer är än så länge ganska få, vilket känns bra. Jag har lärt mig av tidigare misstag när jag bokat upp mig hela helgen och sedan känt mig stressad för att jag egentligen behövt vila. Det är egentligen det som är skönt med att bo i Frankrike. Det är enkelt att vara spontan. Det brukar liksom alltid dyka upp någonting roligt mot slutet av veckan. Sedan kan man välja att stanna hemma och inte göra någonting alls, om man nu känner för det.

 

Samtidigt ska mitt nyårslöfte vara att inte stänga in mig som en eremit utan faktiskt gå ut lite mer. Även om jag är en ensamvarg på många sätt och njuter av att mysa hemma, så kanske jag behöver komma ut och ta del av Paris lite mer. Ska jag vara ärlig minns jag inte sist jag hade en skön, ledig dag då jag bara strosat runt på Paris gator. Visst, vädret lockar ju inte direkt till långa promenader längs med Seine just nu, men det kan vara bra att suga till sig de få solstrålar som visar sig denna tiden på året.

 

Vad är era helgplaner? Berätta! Jag saknar er feedback och era kommentarer.

 

 

 
0

0 kommentarer

 • Malin

  Hoppas det går bra med nyårslöftet! Jag känner igen mig, alltid lätt att hamna under täcket med en bra film, inget fel på det. Men ibland är det så himla skönt att strosa runt, både för hjärta och psyke 😊 Själv ska jag spendera min helg i Stockholm men familj och vänner, himla trevligt! Trevlig helg! 😊

 • Bella

  Det är så lätt att stanna hemma och bara ta det lugnt. Är själv inne i en sån fas denna veckan, mina planer denna helg/slutet av veckan är att lyssna klart på min ljudbok och mysa i vår nya säng… Men börjar bli lite allmänt seg i huvudet av så lite stimulans… Samtidigt är man sååå trött på att gå "på stan" efter julhelgen och julshoppingen. att bara vara hemma känns så lockande. Samtidigt så uppskattar man verkligen sin omgivning när man väl lyckas lyfta på rumpan och kryta på sig promenadskorna! Bara gå runt, lyssna på en bra playlist och titta på allt fint runtomkring sig är rätt härligt det med ^.^ och om det regnar tar man bara ett stoooort paraply och någorlunda vattentäta skor.

 • teruko

  Utnyttja dina tillgångar och njut av det Paris bjuder på, säkerligen angenämare än bistra vindar och glansis på gatorna som i norra Sverige… Desto fler fina foton här kanske? Började följa dig p g a dina bilder och det du skriver om ditt Parisliv, men tycker också att du verkar vara en jättefin person! Allt gott inför 2014! I juni blir det äntligen dags för ett nytt besök för min del…

 • Marie Bergman - Om livet på Cypern

  Jag & Johan firar fem år och åker till Paphos (en stad på Cyperns västkust) för en lyxig och mysig helg 😊

 • Sofia

  Bra sagt, håller med mig. Jag har faktiskt inget inplanerat i helgen, vilket ska bli skönt. Har knappt varit hemma i mellandagarna känns det som 😊

 • Eva

  Njut av din fina start på det nya året! Njut också av att ljuset så sakterliga kommer tillbaka, det har alltid varit min livlina under januari och februari.

 • Christine&Paris

  Tack snälla, vad glad jag blir av att höra det. Att döma av dina snälla kommentarer måste jag säga att jag får samma intryck av dig. Allt gott till dig med! Ja, glansis kan jag vara utan, haha 😉

 • Christine&Paris

  Ja, det är så sant som det är sagt! Med ett paraply och bar musik i öronen kan det vara skönt att vara ute också. Särskilt om man får avsluta promenaden med en varm kopp te eller kaffe på något mysigt café 😊 Hoppas du får en härlig helg i den nya sängen!

 • Christine&Paris

  Åh, vad avis jag blir. Jag saknar Stockholm. Det får bli ett besök där i år 😊 Hoppas du får en fin helg i huvudstaden!

 • Nicole

  Jag är också lite av en hemma-tjej fast jag nog egentligen skulle vilja gå ut mer, men när det inte alltid finns sällskap vad ska man då göra x.x Tråkigt att bo i en liten stad och alltid ta sig till "samma stora stad" som inte är mycket bättre. Saknar det europeiska livet när jag hade pojkvän i Tyskland, alla är så mycket mer spontana än hemma i Sverige, det är tråkigt och synd. Kanske får bli mitt nyårslöfte som ditt…men vill egenligen inte ha något som man sen blir deprimerad av att man inte kan uppfylla. Höhö. Denna helg jobbar jag, men bara ca 4 timmar. Kanske blir någon film eller något, får se. Ganska pank efter jul också..tyvärr 😋 Ha det gott.

 • Jenny

  Haha mitt nyårslöfte är precis tvärt emot. Stanna hemma mer. Har bara gjort det en enda helg under hösten, nämligen! 😊 I helgen träffar jag vänner, åker på en världskänd utställning på Värmlands museum, tar några glas och, om jag är frisk, tränar lite. Bon weekend! 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.