Beauty

On the surface

 

 

Förutom att inte sitta hemma varje kväll i veckan (vilket jag såklart gör ikväll, haha), så får ett delmål för 2014 bli att ta mig tid till att ta hand om min kropp lite mer och unna mig att göra mig fin då och då. Peeling en gång i veckan, en massage någon gång kanske, sluta klämma finnar (särskilt samma dag som ett stort event), sminka mig åtminstone 3 gånger veckan… och ta mig tid att äta frukost. Det är viktigt det där och jag har slarvat en hel del med det senaste tiden. Även ytan är viktig. Jag är inte mycket för tillfälliga förändringar som inte känns äkta, men små saker som att lägga på rouge en trött dag eller vara ute mer i solen gör mycket för både kropp och själ. Måla naglarna borde jag göra oftare dessutom. För visst blir man glad av fint nagellack? Det låter lite fjantigt, men färglada naglar känns lyxigt på något sätt. Den här färgen köpte jag på taxfreen på vägen till Sverige. Det är en ganska ovanlig färg, men jag tänkte att jag skulle vara lite crazy.

 

Bara för det ska jag måla naglarna nu (kanske inte den här färgen utan något mer subtilt) samtidigt som jag tittar på Hart of Dixie. Jag har totalt fastnat för den serien. Jag älskar att den är en blandning av Gilmore Girls, OC och Everwood. 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.