Vardagslyx

Back on track

 

 

Jag var på gymmet i morse, vilket jag firade med att köpa en kaffe på väg till jobbet. Jag har förresten fått tillbaka min kamera, som ni ser. Den kom i ett paket till kontoret igår (tack snälla pappa!). Två dagar tog det. Jag blev nästan chockad. Den franska posten brukar inte vara så snabb. Oftast tar det ett par veckor för ett paket att komma fram, om det ens kommer fram överhuvudtaget. Eftersom ni uppskattar mina foton så mycket får ni här en vacker bild på en Starbucks-mugg. You are very welcome.

 

Jag sitter på jobbet och räknar ner minuterna till lunchen och håller på att gå åt av hunger. Okej, kanske en smått överdrivelse men magen kurrar som bara den. Fredagslunchen är alltid bäst och idag tänkte vi lyxa till med lyxlunch på La Cantoche. Tvårätters för 15 euro. Det får man bara i Paris!

 

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.