C'est la vie

Towards Brighter Days

 

 

Mina första timmar av 2014 har varit riktigt bra. Jag skålade in det nya året med kindpussar, skratt och förhoppningar om att livet kommer bli lite bättre framöver. År 2013 slutade med en trevlig middag tillsammans med vänner. God mat som förbrändes med en hel del dans. Nu hoppas jag på ett fantastiskt år med fler resor, ett lyckligare sinne och nya utmaningar. Sverige var bra för mig och jag kom tillbaka till Paris med mer energi. Dessutom går vi äntligen mot ljusare tider och jag ser fram emot våren. 

 

Jag har öppnat en låst blogg där jag kommer skriva om ämnen och tankar jag inte känner mig bekväm med att lägga ut på den här bloggen. Det var antingen det eller att låsa den här bloggen. Jag vill ju såklart kunna fortsätta skriva här om Paris och min vardag, men ändå slippa känna som att jag censurerar mig hela tiden.

Om ni vill ha lösenordet kan ni maila mig på christinesblogg@hotmail.com. 

 

 

 
0

0 kommentarer

  • Ellinor

    Gott nytt år vännen! Fint att höra att du fick ett sådant fint avslut på 2013 och fin början på 2014. Detta år har mycket att komma med, det känner jag på mig 😊 Stor kram

  • johanna - tillvaron.se

    Härligt. Solen, det var längesedan jag såg den känns det som. Tack och lov att det blir ljusare nu. Hoppas att 2014 får fortsätta precis som du önskar!

  • simone

    Det med en låst blogg är ingen dum idé. På något sätt känns det (i alla fall för mig) lättare att lämna ut sig inför främlingar än folk som man kanske har känt någon gång som man egentligen inte har att göra med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.