C'est la vie

Hello again Paris

 

 

Jag trodde att det skulle kännas deppigt att komma hem, men det är ganska okej av flera anledningar:

 

1. Trevlig personal på flyget och inga förseningar

2. Bevittnade vackraste soluppgången ovan molnen (lite bittert att inte ha kameran då…)

3. Min resväska kom först på bagagebandet

4. Möttes av blå himmel i Paris

5. Dézonnage i hela Île-de-France på helgen som även gäller på Roissybus = gratis bussfärd in till Paris

6. Har hela dagen framför mig och slipper komma hem sent med ångest över att jag ska upp och jobba om typ 9 timmar.

 

Fast nog är jag trött nu efter att ha stigit upp kvart över fyra i morse, så en powernap får det nog bli när jag kommer hem. Hungrig är jag dessutom. Den torra pain au chocolat jag fick på flyget mättade inte särskilt. 

 

 
0

0 kommentarer

  • Emma

    Välkommen tillbaka till Frankrike! Ville tipsa dig och dina bloggläsare om min vän Marion Cuerqs dokumentärfilm "si j’aurais su…je serais né en Suède". Ni hittar den på oveo.org Titta och sprid! Den är viktig i kampen mot barnaga i Frankrike!!! Ha en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.