C'est la vie

You had me at ”hello”.

Jag tror att jag har lite för många streamingtjänster. ”Går det att ha för många?”, undrar du och tänker på alla hundralappar du betalar i månaden för att kunna följa tio olika serier som den i-landsbon du är. Fast jag har egentligen bara en, de andra två snyltar jag på. Scchhhh…! Säg ingenting till min familj att jag har Netflix för då vill de också ha en bit av kakan och det går bara att titta en person i taget.

Hursomhelst. Hur ska jag kunna välja när det finns minst femton olika filmer jag har sparat i min lista? Sedan slutar det ändå med att jag ser någon 90-talsklassiker som jag redan sett minst fem gånger. Netflix, you had me at Jerry Maguire. Dessutom kan jag inte ta ett beslut vidare jag vill vara samhällsintresserad och fortsätta titta på BBC-naturdokumentären till David Attenboroughs mysiga stämma, räkna hur många gånger de passiv-aggressivt avslutar repliken med ”… then you’re out of your god damn mind!” i ett Suits-avsnitt (kuriosa: fransmännen kallar denna serie ”Suitt”… *emoji som skrattar så den gråter*), ge den orimligt hyllade serien Gösta en till chans (jag tog nästan fram en skämskudde efter första avsnittet – blir det bättre?) eller börja se Game of Thrones tio år efter alla andra. Fast det känns ju inte så lockande nu när jag vet att slutet är kasst.

Nej, det får nog bli ett till avsnitt av Grey’s Anatomy, som inte ens går på någon av de tre streamingtjänster jag har inloggning till. Dessutom har jag bakat bröd. Så att jag har någonting att äta när jag tillbringar all denna tid med att fly från det verkliga livet, in i fablernas värld.

Två gamla bilder men de representerar min kväll ganska bra. Förutom att jag inte befinner mig i Paris eller sover i en hotellsäng. Men brödet är typ likadant även om bilden är från 2019.

0 kommentarer

  • artist

    Serier är nice…men jag har nyligen avslutat mitt HBO Nordic för att jag kollar för lite nuförtiden. Blir lätt tv serie beroende annars.
    Tv 4 play har en serie jag gillar som heter ”younger”, handlar om en kvinna i 40 års åldern som låtsas vara 26 för att få jobb på ett trendigt förlag. Av bara farten får hon vänner och pojkvän i 20 års åldern. Blir ständigt förvecklingar. Är sevärd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.