C'est la vie

You give me a reason to smile

 

Titta vad jag fick i julklapp! Det har aldrig varit så roligt att borsta tänderna. Förutom en elektrisk tandborste så har jag fått lite extra balsam för själen i form av kärlek från familjen, avkoppling, god mat, skratt och bortkoppling. Det är precis vad jag behöver just nu. Jag blev ganska glad också för Adeles senaste album, den fina pashminasjalen, påfyllningen av världens bästa ansiktspeeling från Clinique och biobiljetten till nya Star Wars-filmen. Jag fick lite annat med som jag blev väldigt glad för. Bästa presenter fick dock Henry. En bok för 5-8 åringar… för att “Learn English”. Haha! Mamma tänkte att det skulle vara perfekt omvänt, men det står ju PÅ engelska. Vilket han redan lärde sig i pre-school. Vill höll på att dö av skratt.

 

Har ni varit någonting på rean idag förresten? Jag tänker mig att det är väldigt mycket folk ute. Trängsel, stressig musik, långa köer, vuxna människor som inte kan bete sig som folk, mesiga 20%-rabatter… etc etc. Jag tror att jag väntar lite. Fast kanske blir det ett besök på COS och & Other Stories. Jag fyndar alltid så bra grejer på deras rea.

 

 
0

0 kommentarer

  • Magdalena

    På Emporia var det galet!!! Det är nog därför det var så lite folk i stan. Pga regnet och pga att alla valde Emporia. Fyndade ingenting heller.

  • Maja

    Jag tycker mycket om min också,hihi. Känns extra rent i munnen! 😊 och låter som fina julklappar. Hoppas julen varit och är fin och att du kunnat vila och ha det bra.

  • Christine&OtherSweetStories

    Ja det är sådan skillnad när det är dåligt väder. Fördelen med lilla Malmö är att det faktiskt inte är så himla mycket folk ens när det är rea eller lördagarna innan jul 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *