Weekend

Two days of Christmas

 

Det bästa med julen är att hela familjen äntligen samlas och den där mysiga stämningen som ger ett skönt pirr i hela kroppen. Här är två bilder som jag tagit med min nya kamera. Den ena är från igår, alltså julafton, och den andra är från idag. Jag har blivit så himla bortskämd dessa två dagar med riktigt fina julklappar och en massa god mat. Bästa presenten var nog eltandborsten som jag fick av brorsan med familj. Jag längtar efter att borsta mina tänder, haha. 

 

Någon som förresten ska ut och fira med alla andra juldagsfestare ikväll? Jag har faktiskt inte gått ut på juldagen på flera år. Eftersom jag är skilsmässobarn så har det alltid varit ett självklart val att fira jul med min pappa i stället för att gå ut på nattklubb den 25 december. 

 

Jag har massor med bilder som jag tänkte visa er, men för tillfället får det räcka med de här två. Nu ska vi lyssna på musik och spela Uno. Jag hoppas att ni har det riktigt bra med familj och vänner vad ni än gör denna juldagskväll. 

 

And Merry Christmas to my non-Swedish friends who actually celebrate Christmas today! (thinking of you Sarah and Erin)

 

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.