My new CANON

 

Igår kom äntligen min kamera. Åh jag blev så himla glad att den hann komma fram innan jul. Det blev alltså en Canon EOS M som fina Frida tipsade mig om. Jag måste säga att jag är riktigt nöjd hittills. Nu är jag hemma hos min syster och Henry. Igår kom min barndomskompis Isabelle över och hjälpte mig baka lussebullar, och sedan gjorde jag ett försök till en lax- och spenatpaj. Det återstår att se om den blev bra.

 

Vi har käkat lite mackor med julskinka, druckit kaffe och fotat lite (såklart, hehe). Nu börjar ju snart Kalle Ankas Jul. Det får man ju inte missa. Sedan har de tänkt att vi ska spela Monopol. Jag hatar Monopol för jag förlorar alltid. Och jag tycker inte om att förlora, haha. Vi får se om de lyckas övertala mig.

 

Tänkte hålla mig kort för jag ska inte sitta på datorn på julafton, men ville i alla fall kika in och önska er en riktigt GOD JUL! Hur firar ni idag? Och viktigast av allt – har ni någon snö?! Jag hoppas att ni har en underbar julafton hursomhelst med massor av god mat, härlig julstämning och kvalitetstid med familj och vänner. 

 

PUSS på er! ♥

 

0 reaktioner på ”My new CANON”

  1. Hittade din blogg när jag googlade på tips om Paris och har suttit en halvtimme och läst allt intessant du skrivit. Vi åker dit efter nyår, första gången, och jag ska spara din bloggadress och gå tillbaka när vi är där. Tack för alla fina och informativa tips! Ha en god fortsättning på julhelgen! Maria

  2. Christine&OtherSweetStories

    Hej Maria, och jag ber om ursäkt för ett sent svar. Tack själv, vad roligt att du uppskattar det! Hoppas att ni hade en trevlig vistelse i Paris 😊 Och god fortsättning! Kram Christine

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen