Things I like

Flower Delivery

 

Mina snälla kollegor skickade ett blombud till mig igår med en stor och vacker julbukett tillsammans med en fin vas. Med blommorna fanns det ett kort där det stod “Hej Christine. Vi saknar dig på kontoret och ser fram emot att se dig igen snart. Krya på dig. Hälsningar från dina kollegor.”. Ni kan ju tänka er hur rörd jag blev! Stod här hemma och sa högt för mig själv typ tre gånger “men alltså guuud vad de är gulliga”, haha. Så himla sött och omtänksamt av dem. Jag var tvungen att skicka ett mail och överösa dem med tacksamhet. Världens bästa kollegor.

 

Efter att jag kom hem från stan i eftermiddags, med blöta handskar och en frusen kropp, så kom syrran hit. Med några mackor i magen som bränsle så gick vi bort till Willy’s och handlade mat, som sedan skulle fraktas vidare till min systers lägenhet på Möllan. Vi hade sådan jäkla tur för vi hann precis med en buss upp till stan och tack vare det så hann vi även köpa en gran på vägen hem till min syster. De hade redan slängt upp alla granar på kärran när vi kom dit, så det var verkligen på håret att vi inte hade fått en gran i tid. Dessutom hittade vi en julgransfot på ÖoB, plus After Eight till extrapris, haha. Vi hade sådant flyt! Bästa teamet dessutom. Åh jag är så glad att min syster är här i år. Julen är inte densamma utan henne.

 

Nu har jag ätit middag och är helt slut. Jag vill bara ligga i sängen resten av kvällen. De enda ansträngningarna jag tänker göra är att lyfta en sked med glass till min mun ca 10-15 gånger och klicka på play på Netflix. 

 

Tack och hej leverpastej!

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *