Weekend

Tea of Happiness

 

Jag hade egentligen tänkt att bara stanna en natt i Landskrona, men kände att jag inte direkt hade någonting att åka hem till igår och då var det mysigare att stanna kvar hos familjen. Kortspel, filmmaraton och ett överflöd av choklad. Så har de senaste dagarna sett ut. Jag, min syster och Henry har varit riktiga slöfockar. Igår kom vi inte ens ur vår pyjamas förrän vid fyra på eftermiddagen. Vi såg både Despicable Me 1 och 2, samt den mysiga filmen Inside Out. Så himla fin film. Jag är ganska blödig så jag grät såklart som ett barn till filmen. Så himla fin story.

 

Jag kom hem till en tom lägenhet idag, med gammal disk och ingen energi att göra någonting. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är, men jag känner mig nere. Det har liksom varit så sedan i morse. Jag undrar om min ”Joy” har kommit bort från HQ?

Däremot blev jag lite gladare när jag fick ett meddelande från min kompis Huiyan som skrev ”drinking the last pinch of happiness tea you gave me last year and thought of you”. Så fint. Jag tror nog att jag får lov att ta en weekend i Berlin till våren och hälsa på henne. 

 

Nu ska jag också koka lite te och krypa upp i soffan med en film. Jag behöver bara ladda om lite. I morgon är en ny dag.

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.