You don’t know how lovely you are

Om exakt en vecka vid denna tiden, är jag nog på någon mysig restaurang just nu. Dessutom sitter den mannen jag älskar mittemot mig och tittar på mig som att jag är den vackraste han vet. Och jag tittar på honom och funderar på hur jag kan ha sådan tur som fångat en så fin pojkvän. Någon som är fin både på utsidan och insidan. Om en vecka var det ett år sedan våra blickar möttes första gången på den lilla baren på rue Saint-Saveur och fortfarande ger han mig fjärilar i magen. Min söta och snygga fransman.

På fredag flyger jag nämligen till Amsterdam för er som inte hängt med senaste veckorna. Och här ska vi bo lördag till måndag.  

Veckan innan vi ses är det som värst. Så nära men ändå så långt bort. Dagarna innan vi ses är det som att jag går i en dimma. Ingenting spelar någon roll för jag vet att snart får jag min belöning för alla veckor utan den som gör mig hel igen.

0 reaktioner på ”You don’t know how lovely you are”

  1. visst är den fin? hade värsta beslutsångesten när det gällde vilken jag skulle köpa så det kan hända att jag får köpa på mig nån till!;) Hoppas ni får det riktigt härligt i Amsterdam!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen