Fun stuff

Yesterday

Igår eftermiddag mötte jag upp med Sophia i stan.Det slutade med att vi båda shoppade lite fint på Monki och H&M. Sen började det regna och vi drog för att försöka hitta en café/bar någonstans för en kaffe. Men antingen var det fullt eller reserverat. Till slut hamnade vi på Tempo vid Möllan. Där började vi med kaffe i en tom bar och satt kvar i flera timmar tills stället var packat med folk och vi avverkat öl, drink och vin.
Kvällen slutade i hennes soffa under täcket med choklad och glass plus senaste Disney-filmen Trassel. Riktigt mysig film. Hästen var ju underbar, haha!
Eftersom det blev så sent och det regnade så sov jag över. Vilket alltid slutar med att vi ligger och pratar i flera timmar och somnar för sent.

Jag måste föresten berätta en rolig sak. Vi stod utanför ett ställe och diskuterade var vi skulle gå när en kille helt plötsligt säger:

”Hej Christine”
Jag svarar då ”nämen heeej!”

Saken var bara den att jag inte har någon aning om vem det var. Haha! Det var mörkt och jag såg inte riktigt hans ansikte. Så jag trodde ju sen att han skulle fortsätta prata. Typ fråga hur det var och sådant kallprat som man kör med, så skulle jag säkert se vem det var. Men han bara gick in. Jag vet fortfarande inte vem det är.
En gammal klasskompis? Hångel från tonårstiden? Dejt? Kompis till en nära vän? Snygg var han tydligen iafl enligt Sophia. Hähä, då måste det varit ett gammalt ragg 😉 

Människor har en tendens att känna igen mig medans jag skäms som fasen över min dåliga syn och brist på fotografiskt minne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.