C'est la vie

Breakfast with sugar

Jag har grym träningsvärk i mina armar. Hur kan jag ha det undrar ni. Som är så lat och aldrig tränar. Men FAKTISKT så tränade jag igår. Jag drog ut helt spontant på en springtur och sen gjorde jag pushups och armhävningar.
I morgon kör jag igen. Nu är det beach 2011 som gäller. Jag började det projektet med en 100 grams schweizernöt-choklad igår kväll och cheerios till frukost. Dock visste jag inte att cheerios var sötade. Jag fick en smärre chock (smått överdrift men ni fattar vad jag menar) imorse när jag hällde upp det hos Sophia. Trodde det var som havrekuddar…? Kändes som när jag var 15 år och Kellogg’s Frosties var en näringsrik frukost för mig.

Aja. Som sagt, jag tränade igår.

Idag då? Jo jag tvättar nu och har lite panik eftersom att min tvätt-tid är slut om 54 minuter och det sen ska torka med. Och maskinen är inte klar än. Men det löser väl sig. Sen ska jag fixa och städa lite här hemma innan det blir fika med Sandra. Trejvlet, som man säger på skånska. Inte för att jag pratar så. Skånska är inget man pratar frivilligt om man säger så. Hrm.

Ps, jag ska berätta sen om min gårdagseftermiddag/kväll + en fin sak som jag köpte på H&M.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.