C'est la vie

Yesterdays news

Vi hade som sagt ett event på jobbet igår. Det är nämligen så att företag kan vara medlemmar i vår ”organisation” och nu var det en cocktail för nya medlemmar. En av de nya medlemmarna har startat en firma som trycker svenska dagstidningar i bl a Frankrike. Vilken bra grej va? Han hade med sig en massa ex av de största tidningarna, alltså av gårdagens upplaga. Så klart roffade jag åt mig Sydsvenskan på vägen hem igår. Den ENDA rätta dagstidningen 😉 Men det är ju gårdagens nyheter nu.

Jag tror jag ska lägga mig i sängen och titta på ett avsnitt av Desperate Housewives. Eller Gossip Girl… Eller Grey’s Anatomy? Damnit, jag har för många serier att ta igen!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.