C'est la vie

Are there any tweeters among us?


Fransmän är värdelösa på att avsluta i tid. T ex möten eller ”viktiga” diskussioner. Ett företag hyr vårt konferensrum idag och trots att de skulle vara här till kl 18 gick de först nu. Ska städa och låsa och sen drar jag. Eftersom jag var hemma halv elva igår efter vår cocktail på jobbet (det var dock skönt att få betalt för taxi hem!)ska det bli skönt med en relativt tidig kväll. Vill bara ha en mysig candle light dinner med min kille..

Btw, när jag inte har tid att blogga så mycket uppdaterar jag ibland på Twitter. Ni hittar mig här!
Har ni Twitter mina kära läsare?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.