C'est la vie

Work work work

IMG_9479

Det var inte meningen att hålla er på halster i två dagar. Jag har velat skriva här men inte haft tid till det. Veckan har mest bestått av jobb och just nu ser jag mest fram emot helgen om jag ska vara ärlig. Den här dagen var verkligen ingen höjdare men det känns som att det bara kan bli bättre. Kom hem från jobbet och fick en bamsekram av Brad. Bara en sån sak liksom. Nu sitter jag i en Uber hem till en kompis. Vi ska troligtvis äta och se på film, eller gå ut och äta något. Är så sjukt hungrig vilket är ett gott tecken med tanke på att jag knappt haft någon aptit på typ 1,5 vecka. Det känns äntligen som att min mage börjar ordna upp sig. Vi håller tummarna va?

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.