C'est la vie

Work hard, play hard

 

 

Det där mötet i förra veckan som jag var nervös inför, hade jag såklart ingen anledning att oroa mig för. Det var ett utvecklingssamtal med min chef och hon sa så mycket positiva saker så jag nästan blev rörd. Dessutom är hon så himla bra på att ge feedback och har en enastående insikt i hur en bra chef ska vara. Jag tog upp allt jag hade i huvudet och efteråt hade de där små orosmolnen som svävat ovanför huvudet de senaste veckorna försvunnit.

 

Vi kom överens om att en praktikant kan vara en bra idé för att avlasta mig lite. Jag är just nu ensam ansvarig på svenska marknaden. Vilket på ett sätt är väldigt lärorikt, men också mycket jobb. Så nu ska jag gå på jakt efter en duktig svensk person som kan tänka sig att praktisera i Köpenhamn. Ni kanske känner någon i Malmö eller Köpenhamn som pluggar marknadsföring/kommunikation och som vill jobba i resebranschen? 

 

Denna veckan är det fullt upp med möten, produkter som ska upp på hemsidan, ett projekt jag arbetar på tillsammans med vår svenska key account manager, beställning av banners, praktiska detaljer inför en kommande Oslo-resa och så kommer en annons upp i veckan i en tidning. Det är alltid lika roligt när jag får se ett av mina projekt online/i print. Även om det är tufft ibland att komma upp på morgonen, så gillar jag verkligen mitt jobb.

 

 
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.