Paris

Hotell i Paris?

 

 

Vanligtvis är det ju jag som hjälper er och tipsar om diverse saker i Paris. Nu behöver jag däremot er hjälp. Ni som varit i Paris en, två eller tio gånger och som bott på ett riktigt bra och prisvärt hotell. Kanske bor ni i paris men har haft vänner som bott på ett hotell de var nöjda med? Jag vill ha era bästa tips!

 

Jag åker som sagt ner i april och nu funderar jag på att lyxa till det en natt eller två och bo på hotell under helgen. Några nätter ska jag bo hos vänner, men det vore faktiskt lite mysigt och roligt att för en gångs skull få känna på den där lyxiga känslan att faktiskt befinna mig i Paris som en bortskämd turist. 

 

Så, ge mig era bästa tips så lägger jag upp alla här på bloggen i ett inlägg sen!

 

Gärna centralt, eller i 17:e eller 18:e arrondissementet. Budget på ca 1000-1400 kr per natt. Om ni vet någon sida där man kan få riktigt bra deals på hotellnätter, får ni gärna hojta till!

 

 

Merci par avance!

 

 

0

0 kommentarer

 • Ellinor

  Jag läser gärna tips från andra läsare, själv har jag ingen erfarenhet från hotell i Paris (även om också jag både bott och varit där på besök x antalt gånger) Jag brukar alltid boka semesterboende via AirBnB eller Wimdu. Betydligt mer prisvärt och kan vara nog så lyxigt. Hotellstandarden utomlands är som bekant inte den samma som i Sverige. Då unnar jag mig hellre en hotellhelg på annan ort här hemma 😉 Kram

 • teruko

  Jag som startade mitt hotellboende för över 50 år sedan, då jag var fattig student, har nog avgjort lägre krav på standard än de flesta… Huvudsaken att det är rent! Har alltså bott på åtskilliga hotell, men de jag varit nöjd med de senaste åren är Hôtel Montblanc i Quartier Latin, Hôtel St André des arts på rue St André des arts och senast Hôtel Tiquetonne, på rue Tiquetonne (nära Les Halles och rue Montorgeuil). Ingen lyx men klart prisvärda enl. mig och "parisiska", inte modernt anonyma. Det sistnämnda kostade förra året 65 euros per natt med egen dusch och toa, samt utsikt mot takåsar och Sacré Coeur från de övre våningarna. Lycka till även om mina förslag kanske är för enkla!

 • Åke

  Hej! Kul att kunna tipsa dig om Paris 😊Hittade din blogg när vi skulle åka till Paris i somras. Då bodde vi på Mercure Paris Opera Cusset, 95 rue Richelieu. Fina, tysta rum. Frukosten var lite väl dyr tycker jag – vi köpte vår i en närbeläget snabbköp. /Hälsningar Åke

 • Malin

  Bodde jättebra nu i februari på Hotell Romance Malesherbes i 17e arr 😊 24h öppet, rena rum och relativt billigt! (hoppa hotellfrukosten på 14 euro däremot och köp något gott från alla närliggande butiker, boulangerier)

 • Anna-Viktoria

  Kan VERKLIGEN rekommendera att köra via "secret hotels" – har gjort det tre senaste gångerna jag varit i Paris och det har aldrig blivit besviken. Vissa hotell kan man till och med klura ut vilka det är i förväg genom att googla beskrivningen – men man får dem till en bråkdel av priset. Finns en del olika sidor som erbjuder secret så googla loss bara 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.