Travels

London soon

 

 

Bara 12 dagar kvar tills jag hoppar på flyget till London för en helg amongst the Brits. Det blir för övrigt mycket resor den kommande månaden, men så tycker jag ju också väldigt mycket om att resa. London har jag också börjat tycka om mer de senaste gångerna jag varit där. Det enda jag inte gillar är de långa avstånden. Det tar ju en halvtimme att gå mellan tunnelbanestationerna och själva systemet är inte alls lika smidigt som Paris metro. Annars är det en riktigt intressant stad med en skönt avslappnad atmosfär. 

 

Har ni några tips på butiker eller caféer jag inte får missa när jag är i London? 

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.