Weekend

Helgen som kom och gick

 

 

Helgen kom och gick, med allt från träning och shopping till hemgjorda semlor, IKEA och barhäng. I lördags hann jag även med en god lunch på Spoonery med Sophia. Deras hemgjorda grytor och långkok är ju bara så underbara. Om ni som inte bor i Malmö någon gång kommer hit på besök, måste ni gå dit och äta lunch. Det ligger en vid St Knuts torg som är ganska mysig, och man kan även köpa och ta med sig. Ni Malmöbor bör såklart också gå dit. 

 

Förresten så är jag på väg till jobbet nu. När jag gick till bussen i morse kvittrade fåglarna så härligt och luften kändes lite mildare. Nu är våren på väg. Jag känner det på mig.

 

 
0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.