C'est la vie

Ett skepp kommer lastat

 

 

Brorsan var här i förmiddags med en hel låda full av fina saker. Min farfar har nämligen sålt familjens sommarställe (vilket såklart känns lite tungt, det var mitt andra hem hela min barndom), och pappa var där och hämtade saker. Även jag fick en låda. Full med bland annat kristallglas för champagne från Orrefors, vackra kaffekoppar och porslinskärl från Kina. Det är som en andra julafton! Jag ser fram emot att få dem rengjorda och sätta in dem i skåpen. Kanske kan jag inviga glasen nästa helg med den där champagnen från Moët & Chandon som jag fick av mina franska vän Yann när jag hade min 30-årsfest? Bra idé!

 

På tal om inredning så ska jag nu hoppa in i duschen och sedan bege mig ut för att möta upp en kompis. Vi ska till IKEA. Ja jag vet, det är nästintill självmord att åka dit en lönehelg, men jag blev övertalad. Och just nu kurrar min mage så ett lass köttbullar med potatismos känns väldigt lockande.

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.