C'est la vie

A Friday night in Copenhagen

 

 

Jag har i princip skrattat mig genom hela den här fredagen. För det första så berättade två kollegor (med en tårta) att de båda ska bli pappor. I samma månad. Vi garvade åt att en av våra konsulter frågade om de skulle ha barn tillsammans. Sedan har några i vårt team skojat om att jag och en annan kollega borde dejta, haha. En av mina managers försöker para ihop mig med halva företaget. ”Christine, du ska ha dig en dansk pojkvän”. Jag vet inte vad jag ska tycka om denna matchmaking. Efter jobbet gick några av oss ut på en bodega… eh, någonstans. Har ingen aning om var vi var. Mina kollegor är riktigt härliga personer, så himla roliga och lättsamma. Ju mer jag lär känna dem, desto mer tycker jag om dem. Ikväll skrattade jag så mycket att jag knappt kunde sitta upp. 

 

Ett par stycken skulle vidare på annat håll så jag gick med några av killarna och åt hamburgare. De skulle vidare till en bar sedan men jag kände mig ganska klar. Nu är jag snart framme i Malmö med tåget. Jag har ont i fötterna och längtar efter min säng!

 

 

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.