Beauty,  C'est la vie

Wild Nude

IMG_3161 (1) IMG_3163 (1)

Just det, jag köpte ju ett nagellack nyligen. Det och en bodyscrub unnade jag mig själv när jag fick lite pengar tillbaka på skatten. Resten gick till tråkiga saker som räkningar och toalettpapper. Bilderna visar ganska tydligt att nagellacket är från Essie och att färgen heter ”Wild Nude”. Den är lite grålila och passar väldigt bra ihop med mina fingrar. Min söndag har för övrigt varit väldigt avkopplande med glassätande, telefonpratande, mathandlande och kaffedrickande. Många ”ande” som ni märker. Nu har jag lagat middag, ätit min middag och ska jag ta en dusch innan jag snabbt byter till rena lakan i sängen.

Som avslut ska jag måla på den här vilda nudistiska färgen på mina naglar medan jag tittar på ett avsnitt av någon serie. Ibland är det de små sakerna som ger lycka, eller hur? Rena lakan, nymålade naglar och en spännande intriger. Det behövs inte alltid så mycket mer än så för att jag ska känna mig nöjd med tillvaron.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.