Beauty,  Things I like

Filorga Scrub & Detox

Nu ska ni få ett skönhetstips här, you guys! Voilà, min nya favoritprodukt; Scrub & Detox från Filorga (adlink). Jag fick några prover (eller okej, jag knyckte till mig sådär fem-sex stycken små påsar på Kicks) av här underbara ansiktsmasken den i våras och för några veckor fick jag se att en onlineshop sålde den till rabatterat pris. Jag beställde den från cocopanda.se vilket gick väldigt smidigt och snabbt. Efter tre dagar fick jag ett sms om att paketet gick att hämta upp.

Min ekonomiska situation kanske inte håller med men min hy tyckte att jag skulle unna mig lite skönhetslyx. Jag brukar använda masken två gånger i veckan och låter den sitta på i typ 3-5 minuter innan jag skrubbar runt de små kornen lite och sköljer. Den är sådär härligt gelé-mousse:ig och luftig i konsistensen vilket jag älskar, dessutom är den väldigt lätt att tvätta bort.

Om inte deras deras NCEF Night Mask (adlink) vore så himla pricy hade jag köpt den med. Jag snodde såklart åt mig flera prover av den med (jag undrar om jag är anledningen till att Kicks inte längre har några produktprover på Filorga?) och gillade den massor. För alla som inte har en tight budget är nattmasken (det låter som någon förskole-parasit) faktiskt nedsänkt från 829 till 529 kronor.

Tips från onlineshop-coachen! Rabattkoden Tradera50 drar bort 50 kronor från din beställning på deras hemsida. You’re welcome!

OBSERVERA att detta inlägg inte är något sponsrat samarbete what so ever. Tyvärr! Jag hade gärna varit testperson för cocopanda och ambassadör för Filorga, hehe.

Är det bara jag, eller ser man alltid väldigt oattraktiv ut med ansiktsmasker i fejset? Jag bjuder på denna osminkade bild med trötthetsrynkor och flottigt efter-löpturen-hår.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.