Beauty,  Weekend

Skönhetstips, drömmar och mikro-konflikter

Jag börjar med ett snabbt tips från mig till er! Favoritprodukterna just nu: Calendula Serum-Infused Water Cream och Avocado Nourishing Hydration Mask från Keihl’s. Älskar dem. Krämen använder jag varje dag innan den vanliga dagkrämen och masken kör jag med två gånger i veckan. Eftersom att de är ganska dyra men dryga så köpte jag den minsta burken. Serumet råkade jag tappa i golvet så att 1/3 stänkte ut men det kommer nog räcka länge ändå.

Vi satte väckarklockan på 9.45 för att inte missa frukosten. ”Jag kommer vakna av mig själv långt innan dess”, sa jag självsäkert. För att sedan inte riktigt förstå varför hans daily commute satte igång helt plötsligt. Är det en vardagsmorgon? Nej, lördag väl? Så blir det när man väcks mitt i en dröm. Har ni drömt om att ni måste låsa en massa dörrar för att någon försöker komma in? Dessutom drömde jag att M och jag hade gjort slut, vilket i drömmen var ganska jobbigt för vi skulle ju leva hela livet tillsammans. Som tur var så vaknade jag till vetskapen att han låg där bredvid mig.

Igår strosade vi lite på stan. Köpte praliner på Ahlgrens Choklad (jag) och en burk av veckans snusblandning på Swedish Match-kaféet (M), och senare gick vi ut och åt tapas till middag. Kvällen avslutades med bastubad och en mikro-konflikt för att jag var för trött för att kommunicera och M för mycket av det manliga släktet för att kunna förstå vad jag menade. Jag var sur i typ fem minuter för att han blev irriterad, sen blev vi vänner igen. Även om vi är ganska kompatibla och bra på att reda ut missförstånd, finner vi oss ibland lost in translation. Som tur är så är ingen av oss särskilt långsint, plus att vi har en överenskommelse att aldrig gå och lägga oss som ovänner.

Nu ska jag upp på rummet och göra mig redo för dagen. Vi ska möta upp ett par vänner om någon timme. Det blåser hårda vindar i Lund idag men solen skiner i alla fall så vi får hitta en plats i lä och njuta av de varma strålarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.