C'est la vie

Which are the best headphones?

headphones

Jag skulle behöva köpa nya hörlurar nu inför flygresan för de jag har nu är helt värdelösa så fort det blir lite bullrigt runt omkring. Med en restid på sammanlagt 18 timmar (har 3,5 timmes mellanlanding i Istanbul – mitt i natten!) finns det bara inte på kartan att inte kunna lyssna på musik eller se på film. Så jag har kikat runt lite på olika typer, men har inte så bra koll. Jag tänker att ni kanske har några tips? Jag vill gärna hålla en låg budget för att lägga flera tusen på det har jag inte någon lust med.

De jag har kikat på är dessa:

1. Goji
2. Marshall
3. Sennheiser
4. Urbanears
5. Skullcandy

Sennheiser har jag haft tidigare men just de jag hade gick sönder. Jag gillar att man kan fälla ihop hörlurarna från Skullcandy, men den där dödskallen på sidan känns inte riktigt som min grej. Urbanears har jag varit sugen på ett tag och skulle faktiskt beställa dem från netonnet för att de var billigast där, men nu verkar de vara slut. Typiskt!

Någon som har, eller har haft någon av dessa? Vad tycker/tyckte du i så fall?

//I need a new pair of headphones because the ones I have are worthless. If I’m gonna travel for 18 hours, with a 3,5 hour layover in Istanbul, I need good earphones that that works even when there are noises in the background. These are a few I’ve looked at. Any tips or advices?

0

0 kommentarer

 • Dryden - Traveler's Edition

  Egentligen vill jag tipsa om brusreducerande men jag förstår att du vill hålla en lägre budget än 2800:- (för ett par Bose QC20ii in-ear) och 3800:- (Bose QC35 over-ear)… så… eh… jag har inga andra bra förslag. Hehe. Kör iofs själv ett par blåtandslurar från AKG och deras K845BT. Dämpar ju inte brus men sitter skönt över öronen och dämpar det värsta, har en generellt sett ba ljudbild och kostar ”bara” 1500:- (iaf när jag köpte dem). http://www.dryden.se/2015/09/en-potentiell-resekamrat-tradlost-ljud-fran-akg/

 • Marina

  Jag har hörlurar av märket Bose med väldigt bra ljud som täcker örat och stänger ute det mesta av ljudet runtomkring. Jag tror att de kostade någonstans drygt 1000-lappen. De är väl använda under många långflygningar och jag är väldigt nöjd med dom.

 • Jenn - forever abroad

  Alltså jag har ett par Urbanears på jobbet, kan typ ha de 30 min sen trycker de för hårt på öronen…. Vet inte om det är så med alla on-ears?! Men jag finner det lite störande 😉 Sen så är det billigaste modellen av Urban, kanske de dyrare är skönare…

 • christinestories

  Åh är det sant? Jag är ganska känslig med sådant så det låter ju inte så lovande. Jag får kanske prova innan jag köper 😊

 • christinestories

  Jo, Bose vore ju drömmen men de är så himla dyra! Jag läste lite om det märket AKG. Andra som rekommenderat dem. Tack för du tipsade och länkade! 😊

 • ina

  Jeg hadde ikke klart meg uten mine Bose Quiet-comfort på jobb. De fungerer veldig godt når man har behov for å konsentrere seg i kontorlandskap, både med og uten lyd. Fungerer også veldig godt på fly! De har tidligere modeller som du sikkert kan finne billigere, kanskje også på Blocket?

 • Jennie

  Säger samma om Urban Ears, kan använda dem max 1 timme sen trycker de för hårt på öronen. Blev riktigt besviken när jag upptäckte det, så tipsar om att helt klart köpa några andra 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.