C'est la vie,  Malmötips

Malmö Library

IMG_7135 IMG_7137 IMG_7140

Först och främst, tack för alla era kommentarer angående min flytt till Sydafrika. Vad fint att ni alltid är så uppmuntrande och glada för min skull, och särskilt med det här stora steget. Självklart kommer jag fortsätta blogga så gott det bara går. Jag utlovar inte två inlägg om dagen, men jag ska göra mitt bästa för att leverera bilder, vardagsreflektioner, reseberättelser och tankar kring både flytten och landet. Jag ska berätta mer om bland annat jobbet alldeles snart men tar allting i tur och ordning.

Efter ett väldigt obehagligt tandläkarbesök (jag älskar min trevliga tandläkare men älskar verkligen inte upplevelsen i sig) i eftermiddags så köpte jag en god baguette på PicNic och sen gick jag till biblioteket. Jag tänkte att det kunde vara bra att scanna av pass och andra viktiga dokument innan jag åker så att de finns på mailen och kanske även i papperskopia. Nu ska jag ner till caféet där Zelda sitter och skriver på en hemtenta.

Förresten, hur fint är inte Malmö Stadsbibliotek? Det är nästan så det kan klassas som en sevärdhet.

//I got so many wonderful, thoughtful and kind comments about the upcoming move to South Africa and that only makes it even more exciting. Of course I will be blogging from there as well and I’m happy to bring you guys along. I’ll tell you more about it soon, the job and the process that I’ve gone through. 

I went to the dentist this afternoon, which is always a very unpleasant thing to do, but at least my teeth are nice and clean for the move. Now I’m at the library because I had to scan my passport and some other important documents. How about this amazing architectural design at the city library in Malmö? It could almost be marked as a sight-seeing. Gonna go down to the cafe now to have a coffee with Zelda who is sitting there studying. 

0 kommentarer

  • Jenn - forever abroad

    Jaaaa, det där är verkligen SÅ fint! Shit! Lider med dig med tandläkaren <3 Jag har gjort de värsta av typ alla ingrepp och vet hur hemskt det är. Jag brukar nynna för att fokusera på något annat, haha…

  • Ellinor

    Så häftigt! Markus syster jobbar där men iom. att vi brukar hälsa på hemma hos henne när vi är nere (ok, det har varit en gång) så har jag inte kommit iväg till biblioteket i sig. Kan sakna just det från studietiden – att spendera dagen på bibblan, det var något rogivande med det. Sedan har jag så klart alltid trivts bland en massa böcker 😉

  • linn

    wow vad imponerande att du kör! heja heja heja! sydafrika är ju helt helt fantastiskt. bodde själv i kenya i flera år och hela afrika är verkligen magiskt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.