C'est la vie

When the boyfriend’s out if town

 

 

I helgen blir jag gräsänka. Christophe åker på grabbhelg till Madrid. Det går dock ingen nöd på mig. I morgon kväll ska jag och några vänner ut och äta på den nya Philippe Starck-designade restaurangen Miss KÕ på avenue George V. Förutom det har jag massor att sysselsätta mig med. Det ska dessutom bli skönt att få hela sängen för mig själv, köpa choklad utan att han äter upp 90 % av den, kolla på favoritserierna utan att bli störd och lyssna på Celine Dion på högsta volym.

 

På tal om restauranger gick jag och C ut och åt igår på Mme Shawn. Vi delade på förrätten som var riktigt god, tyvärr var min huvudrätt inte lika god. Men det var trevligt att dra på en klänning och lyxa till det med restaurang en vanlig torsdag.

 

 
0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.