Paris

Winter Wonderland

 

 

I tisdags blev det vinter igen i Paris. I två dagar kunde man knappt ta sig fram. Metron var fullpackad eftersom en stor del fransmän struntade I cykeln och tvingades ställa bilen (och tur är väl det med tanke på att franmännen kör med sommardäck när det är snö ute). Igår var bussarna helt inställda och trottoaren var som en isbana. 

 

Som tur var blev det plusgrader igår kväll så snön har nästan smält bort helt. Idag gick det faktiskt att komma på metron. Det var inte fallet igår då man inte ens kunde komma på tåget. Jag älskar området där vi bor men linje 13 är verkligen en av de hemskaste metrolinjerna i Paris. Det är för mycket folk och inte tillräckligt många turer. 

 

Nu vill jag ha vår för jag är så himla trött på vintern! 

 

 

0

0 kommentarer

  • Jenny

    Jag med! Över 20 grader kallt idag, fick ha täckbyxor när jag gick till jobbet. Hörde att det hade snöat på mallorca. Galet!

  • Christine&Paris

    Täckbyxor, vad skönt! Önskar jag kunde ha det, haha! Här ifrågasätts ju ens kvinnlighet om man har tumvantar i stället för handskar… Inte för att jag bryr mig om det men jag tror inte jag skulle våga gå ut med täckbyxor här 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.